Mācības pēc notikumiem Parīzē - terors, bēgļi un cilvēcība



Tādi traģiski notikumi, kā terora akts Parīzē, bieži kalpo kā lakmusa papīra tests. No cilvēku ierakstiem sociālajos mēdijos vien var skaidri saredzēt, kas ir kas. Ir neskaitāmi daudz līdzjūtību, aizlūgšanu par cilvēkiem ne tikai Parīzē, bet arī Beirutā, Bagdādē un visā pasaulē. Daudzi sērās solidarizējas un savus sociālo mediju profila attēlus pārklāj ar Francijas karoga krāsām.  

Tomēr ir daudzi tādi, kas nekavējas nākt klajā ar spriedelējumiem par to, kuri ir vainīgi pat pirms jebkādas izmeklēšanas ir pabeigtas. Viņiem viss ir skaidrs. Tiek vainoti visi bēgļi, imigranti, musulmaņi, kā arī tiek aicināts slēgt Eiropas Savienības un/vai Latvijas robežas. Daudzi augstprātīgi paziņo, ka viņi jau sen to visu ir paredzējuši, jo no imigrantiem (īpaši, ja tie ir musulmaņi!) neko labu nevar gaidīt. Daudzi ir pārliecināti, ka pilnīgi VISI bēgļi ir teroristi, kuriem ir tikai viens mērķis – iznīcināt Eiropu. Daudzi arī nekautrējas publiski paziņot, ka karš ārpus Eiropas ir pieņemams (lai tie musulmaņi/barbari slaktē viens otru!), bet ja nu cilvēki mirst vardarbīgā nāvē Eiropas Savienības teritorijā, tad tas vairs nav pieņemams. It kā eiropiešu dzīvības ir daudz vērtīgākas par arābu, afrikāņu vai jebkuru citu dzīvībām. Daudzos komentāros jūtams pilnīgs saltums un cilvēcības trūkums. Man kļūst baisi to visu lasot un ir nepārprotami skaidrs, ka es vēlos turēties no šādiem cilvēkiem pa gabalu. 

Ja kāds ir pārliecināts, ka ar šādiem komentāriem padara pasauli/Latviju labāku, tad varu pateikt tikai vienu – ļaunumam, tāpat kā cilvēcības trūkumam nav nacionalitātes un etniskās piederības. Es labprātāk esmu līdzās saviem musulmaņu kaimiņiem, kuri ir ārkārtīgi sirsnīgi, jauki, labi izglītoti un smagi strādājoši, nekā līdzās Dambravas un Iesalnieka tipa nacionāļiem, kuri apgalvo, ka līdzjūtība ir liekulīga, ja vien netiek praktizēts naids pret musulmaņiem. Nevēlos ne ko kopīgu ar tādām nacionālām vērtībām, kuras aicina uz naidu pret citiem cilvēkiem. 

Es vēroju šos pret-musulmaņu un pret-bēgļu ierakstus sociālajos tīklus un nevaru īsti saprast – kas ir tās vērtības, ko šie cilvēki pārstāv? Ko viņi vēlas pasargāt? Vai tās ir kristīgās vērtības? Ja tā – kādas ir tās kristīgās vērtības, ko paši pauž un uz ko aicina citus? Vai cilvēku nīšana ir kāda no tām kristīgajām vērtībām, ko es savā Bībelē neesmu vēl pamanījusi? Cik no tiem kristīgo vērtību aizstāvjiem šodien, svētdienā, paši bija baznīcā? Vai viņi ar saviem darbiem (ne vārdiem!) liecina par to labāko, kas ir kristietībā? Vai ikviens, skatoties uz viņiem, varētu teikt – jā, kristietība ir tas labākais, kas cilvēcei ir un es gribu būt viens šiem labajiem kristiešiem? Vai viņu piedāvājumā ir kas tāds (vēl bez naida pret musulmaņiem), kas ikvienu varētu pārliecināt, ka kristietība un kristīgās vērtības ir kas daudz labāks nekā tas, ko spēj piedāvāt citas reliģijas? Es šo piedāvājumu nacionāļu izpildījumā īsti neredzu. Es redzu tikai to, ka daudzi ir apsēsti ar naidu, kuru paši īsti pat izskaidrot nespēj. Pašu bailes, nedrošība un mazvērtības kompleksi liek meklēt ienaidniekus un apdraudējumus. 


Tas, kas bieži tiek ir aizmirsts, ka katrā tautā un katrā reliģijā ir labi un slikti cilvēki. Visi musulmaņi nav nedz labi, nedz slikti. Tāpat kā visi kristieši nav nedz labi, nedz slikti. Nav tautas, kurās ir tikai labie vai sliktie. Arī starp latviešiem ir nežēlīgi slepkavas, bērnu izvarotāji, nelegālo ieroču tirgotāji, mafiozi grupējumi, sievu nogalinātāji utt. Šie ļaundari nepadara VISUS latviešus par tādiem. Virkne katoļu mācītāji ir seksuāli izmantojuši mazus bērnus gadiem ilgi. Vai tas padara visus kristiešus par sliktajiem? Protams, ka ne! Tieši tāpat kā šie noziedznieki, kas sevi pozicionē kā musulmaņus, nepadara VISUS musulmaņus par noziedzniekiem. 


Šodien arvien vairāk parādās ziņas par to, kas tad ir šie cilvēki, kas ir izdarījuši šīs šaušalīgās masu slepkavības Parīzē. Zināms, ka atbildību par notikušo ir uzņēmies noziedzīgais grupējums ISIS, jeb tā saucamā „Islāma valsts”. Zināms, ka to ir realizējušas 3 koordinētas grupas. Septiņi no noziedzniekiem ir miruši, viens no šāvējiem aizturēts dzīvs, viens ir meklēšanā, kā arī ir veikti vairāki saistīti aresti Francijā, Vācijā un Beļģijā. Pagaidām vienīgais pilnībā identificētais noziedznieks ir dzimis un audzis turpat Parīzes priekšpilsētā. Vēl 3 iespējamie noziedznieki ir 3 brāļi - franču pilsoņi, kuri ir dzimuši un auguši Briselē. Ir norādes, ka netālu no viena noziedznieka ir atrasta Sīrijas pase, kura oktobrī reģistrēta Grieķijā, kā pase personai, kura ieradusies Grieķijā nolūkā meklēt patvērumu. Pagaidām nav apstiprinājuma, vai šai personai kādreiz ir piešķirts bēgļa statuss un vai šāvējs patiesi ir pases īpašnieks, kā arī nav apstiprinājuma, ka šī pase ir īsta (pēdējo vairākkārtīgi uzsver BBC ziņu dienests). Jebkurā gadījumā – katrs pats sev var tikai uzdot jautājumu, kā viņiem šķiet cik bieži noziedznieki-pašnāvnieki, bruņojušies ar kalašņikoviem un pašnāvnieku jostām vēlas līdzi paņemt arī pasi sevis identificēšanai. Bet nu skaidrs ir viens – pat ja šāvējs ieradās Grieķijā kopā ar citiem patvēruma meklētājiem, diez vai viņš jau laivā bija paņēmis sev līdzi kalašņikovu un pašnāvnieku jostas. Gan jau, ka kāds tepat Eiropā to viņam iedeva. 

Ja ir kādi terorisma draudi, tad tie ir tepat līdzās Eiropā, tāpat kā tie ir Sīrijā, Lībijā, Turcijā un citviet pasaulē. Draudi ir tur, kur ir noziedznieki. Jā, arī noziedznieki mēdz pārvietoties. Arī Latvijas slepkava Arnis Zaļkalns devās uz Lielbritāniju, kopā ar simtiem tūkstošiem citu latviešu, kuri ir pārcēlušies uz dzīvi UK.

Pat tad, ja viens no noziedzniekiem ieradās Eiropā kopā ar patvēruma meklētājiem, tas nepadara VISUS patvēruma meklētājus un bēgļus par noziedzniekiem. Šī gada laikā Eiropā ir ieradušies nepilns 1 miljons patvēruma meklētāju (1/2 no visiem Latvijas iedzīvotājiem). Ja viens no miljona ir noziedznieks, vai tas automātiski visus padara par noziedzniekiem? Vai tādēļ, ka Arnis Zaļkalns izrādījās nežēlīgs slepkava, tādēļ visiem latviešiem tagad būtu jācieš, piemēram, liedzot latviešiem pārvietoties pa Eiropu? 

Cilvēcību nedrīkst zaudēt arī krīzes situācijās. Piedodiet, ka atkārtojos, bet - teroristi ir noziedznieki neatkarīgi no viņu etniskās piederības un reliģiskās pārliecības. Teroristi ir noziedznieki neatkarīgi no tā, vai viņi ir dzimuši un auguši Francijā un Beļģijā, vai ieradušies Eiropā kopā ar citiem patvēruma meklētājiem. Teroristi ir vienlīdz bīstami gan Eiropā, gan Sīrijā. Ja Francija piedzīvoja vienu šausminošu nakti, kas prasīja daudzu cilvēku dzīvības, tad Sīrijā gandrīz katra nakts ir tāda. Tieši šādu ISIS teroristu dēļ bēgļi izvēlas doties bīstamajos braucienos laivās pāri Vidusjūrai. 

Ir jāsaprot galvenais – terorisms ir nevis tādēļ, ka ir bēgļi, bet gan bēgļi ir tādēļ, ka ir terorisms. 

Un tieši šādas šausminošas pieredzes dēļ mums ir nevis jāslēdz robežas un jāliedz bēgļiem patvērums, bet gan gluži otrādi. Tāpēc, ka Eiropa zina, kā tas ir, kad teroristi apdraud nevainīgus cilvēkus, Eiropai ir jāpasteidzina visas procedūras, kas ir nepieciešamas, lai risinātu šo bēgļu krīzi. Ir jāpasteidzina procesi, lai pēc iespējas ātrāk var izskatīt jautājumus par bēgļu statusa piešķiršanu, lai tie, kuriem tas nepienākas, tiktu pēc iespējas ātrāk sūtīti atpakaļ uz izcelsmes valstīm; lai tie, kuri ir potenciāli bīstami un var apdraudēt drošību tās jaunajā mītnes valstī (vai kur citur Eiropā), tiek atsijāti un nosūtīti atpakaļ. Bet visiem tiem, kuri ir vienkārši civiliedzīvotāji un kuri bēg no tādām pat šausmām kā tās, kuras piektdien bija Parīzē, ir jāpiešķir bēgļa statuss un jāpalīdz pēc iespējas ātrāk un veiksmīgāk integrēties sabiedrībā.



Komentāri

  1. LABDIEN.Nu nekā nevaru piekrist .Būtu daudz ko pateikt par visu bet nu palēnām jo nav man laika visu laiku kaut ko rakstīt,smagi jāstrādā . PIRMKĀRT [kā teica GODMANIS-viens no LATVIJAS izputinātājiem] Uzrakstiet ja tā ir patiesība par jūsu draudzīgo kaimiņu smago darbu būtu ļoti labi.Es arī strādāju UK KENT MARGATE 7 gadus.

    AtbildētDzēst
  2. Tātad nekā,nu tad OTRKĀRT-KOMUNISMA rēgs ienāca ar varu,bet MUSULMĀNISMA jeb MUSULMĀNIJAS[musul --mānija] rēgs ienāks mierīgā ceļā.Pat ir tādi kas viņus aicina es domāju nav jābūt īpaši gudram lai saprastu par kurām personām iet runa [viens piemērs Roberts Klimovičs nu viņam varētu piedot izbijušais narkomāns,ko no tāda.].KURI ir sliktāki tie kas nosoda musulmanismu jeb tie kuri nosoda tos kuri nosoda muslmāniju.

    AtbildētDzēst
  3. Patiesiiba ir vienkaarssa, cionisti un masoni valda paar pasauli, sobriid vinni izpilda savus plaanus pie Jaunaas Pasaules Kaartiibas, ISIS ir iepriekss mineeto izveidots militaars grupeejums, kurss izraisa teroraktus, kurus passi it kaa peec tam ar miera neseejiem - Amerikas karaviiriem apkaro. Vinnu pamatmeerkkis ir sanaidot tautas vienu pret otru, uztaisiit Eiropu par multikulturaalu masu, sajaukt religgijas, izniicinaat kristietiibu, izraisiit nesaskannas, karus- vinnu pamatmeerkkis ir izniicinaat peec iespeejas vairaak cilveekus uz pasaules un izdziivojussos apccipot un uztaisiit par vergiem.

    AtbildētDzēst
  4. Inese Ejugbo, kas Tev maksā par tautas zombēšanu ar šo Marksistu propagandu? Mēs Latvieši, vīrieši un sievietes nevēlamies pieņemt trešās pasaules migrantus, kas tikai apgrūtinās mūsu novājināto ekonomiku un izpostīs mūsu nācijas identināti, kā arī ievērojami pazeminās tautas vidējo IQ līmeni nākamo 20 gadu laikā, ja šīs izvarotāju bandas paliks. Kopsavilkumā, ja Tu vēlies etnisku pašnāvību tad lūdzu precies ar Āfrikāņiem un Arābiem, bet neskalo mūsu tautiešiem smadzenes, Latvija nekad nebūs daļa Eiropas Savienoto Štatu!! Btw, visiem Latviešiem jāsameklē info un jāiemācās viss ko var par Kalergi Plānu!!! Ejugbo kundze pretendē uz balvu!!

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru